Klicka här för att se:

 

 

Mini Bow Bag Miu Miu

Mini Bow Bag Miu Miu

matprocessor eller kryddkvarn, mala grovt Mini Bow Bag Miu Miu kanel, fänkålfrön, kryddnejlika, pepparkorn och enbärsbär tillsammans. Placera i en ostkorg och binda stängd med en sträng.

pepparkornen, enbärbär, fänkålfrön och timjan tillsammans. Blanda med 4 msk olivolja och gnid på vilt. Täck och låt stå i kylskåpet i 4 till 12 timmar. Ta bort venison från kylskåpet 1 timme före matlagning för att komma till rumstemperatur.

Mini Bow Bag Miu Miu

i en stor steka över medelvärme. Tillsätt chard och äppelcider och sautera i 5 minuter, omblandning ibland. Smaka med salt och peppar.

Mini Bow Bag Miu Miu

och Cranberry Sauce Recept

För att göra tranbärsås: I en Rolex Datejust 31

Mini Bow Bag Miu Miu

Mini Bow Bag Miu Miu

Förbereda vilt: I en kryddkvarn eller matberedare slipa Seamaster Omega

Mini Bow Bag Miu Miu

Mini Bow Bag Miu Miu

Mini Bow Bag Miu Miu

I en tung medelspis kombinera tranbär, vin, vinäger, socker och apelsinjuice koncentrat. Tillsätt krydda bunten och låt vätskan koka. Minska värmen till en simma och laga i 25 till 30 minuter, eller tills tranbär är mycket mjuka. Ta bort krydda bunten, häll såsen i en skål och låt svalna. Använd nu, eller täck och kyl i upp till 3 dagar. Ta till rumstemperatur före servering.

Mini Bow Bag Miu Miu

För att göra viltet: Förhett ugnen till 350 grader F. I en stor stekpanna, värm de kvarvarande 4 matskedarna olja och bränn viltet på alla sidor. Placera på ett stativ i en stekpanna och steka i ugnen i ca 50 minuter för medium sällsynt. För medium färdig, stek 6 till 7 minuter längre. Ta bort venisonen från ugnen, lossa löst med aluminiumfolie och låt stå i 5 minuter före skivning.

Mini Bow Bag Miu Miu

För att göra chard: Smält smöret Rolex Blue

Medan tranbärsås svalnar, gör de bakade äpplen: Förhett ugnen till 325 grader F. I en mellanskål kastar du cider, vinäger, stjärnanis, kanel, kryddnejlika, allspice och smör i 5 minuter. Placera äpplen, skära ner sidan, i en bakpanna. Häll ciderblandningen över äpplen. Baka i 15 till 20 minuter, eller tills halvtomt; lägg åt sidan och håll den varm eller värm upp precis innan du serverar den.

Mini Bow Bag Miu Miu

Hermes Bag Birkin

Rolex Daytona 2016 Pris
Guess Väskor 2017

Backpack Hermes

Prada Pyramid Bag

Hermes Mini Kelly Ostrich

Hermes Wallets

Hermes Bag Price

Omega Klockor Herr Vintage
Rolex Oyster Chronograph
Guess Ryggsäck

Rolex 16753
Hermes Kelly Bag Outlet

Prada Saffiano Mini Bag Size

Omega Svart Urtavla

Hem / Mini Bow Bag Miu Miu

 

Skicka e-post till [email protected] .
Copyright © 2004 Fyrhjuling.se AB, Orgnr: 55 65 91-6136
Senast ändrad: 04 February 2007